Tjäna pengar Pokemon Go

Tjäna pengar Pokemon Go

Så här tjänar du pengar med Pokémon Go

Just nu råder det feber i Sverige vad gäller Pokémon Go. Riktigt många har börjat spela det populära spelet och det är både bra och dåligt att ungdomarna har satt igång att röra på sig när de spelar det populära spelet. Många har stått i trafiken eller hemma hos folk och letat Pokemons och skapat lite av ett kaos på olika platser. Fast bra att folk kommer ut och rör på sig genom spelet! Alla behöver träna mellan varven.

Tjana pengar Pokemon Go

Pokémon Go är gratis att spela, men ändå så har det skapats 120 miljoner dollar från spelet och den siffran är ett par veckor gammal faktiskt. Dessa pengar har skapats genom att det finns mikrobetalningar inne i Pokémon Go. Folk betalar och köper saker inne i spelet och det är på det sättet som företaget tjänar sina pengar.

Nintendo tjänar pengar på Pokemon Go

Pokémon Go kan ju även användas för att andra skall tjäna pengar förutom själva spelägarna. I detta fallet är det Nintendo som äger Pokémon Go och deras aktie har verkligen påverkats av det omåttligt populära spelet. Aktien har gått upp och rör på sig riktigt mycket den senaste tiden.

Spelet är inte helt utan kritik utan det har rapporterats på flera platser i världen att museum och andra instanser har gått ut offentligt och kritiserat platserna där det skall jagas Pokemons. Alla platser passar självklart inte för jakten av dessa fiktiva monster. Det har även skapats trafikstockningar och krockar pga spelande ungdomar som springer ut i trafiken eller blockerar gator och torg.

Tjäna pengar på Pokémon Go hysterin

Det går absolut att tjäna pengar på Pokémon Go och här är några av alla de sätt som man kan använda sig av för att tjäna pengar på detta spelfenomen:

Pokestops

Har du en butik, affär eller restaurang och vill dra kunder, så ladda ner appen och se om du finns med bland de plaster där det finns Pokemons. Sedan kan du dra kunder till din verksamhet genom att erbjuda spelare något extra när de är i närheten av dig.

Filma ditt spelande

Oavsett om du är bra eller dålig på att spela Pokémon Go, så kan du filma ditt spelande och lägga ut det på Youtube. En populär Youtube kanal kan alltid generera inkomster via reklam och annat om du har mycket folk som kollar dina klipp. Mängder med folk söker ju just nu efter Pokémon Go och spelande på Youtube, så sätt igång.

Skapa en Pokémon Guide

Guider går att skapa runt alla spel och Pokémon Go är inget undantag. Skapa en guide vart det finns speciella Pokemons och sedan tar du betalt för detta. det funkar i alla nischer och kommer absolut att funka vad gäller Pokémon Go.

Det finns många andra sätt som du kan använda för att tjäna pengar på Pokémon Go hysterin, men detta är några av alla de bästa sätten. Se till att du börjar skapa en inkomst via webben och detta är ett av alla de bra sätt som du kan använda dig av för att tjäna pengar på Internet.

Tjäna pengar Pokémon Go

Kommentera

Stäng meny