Tjäna pengar klassresa – Pengar till skolresa

Tjäna pengar klassresa – Pengar till skolresa

Tjäna pengar klassresa – gör så här

Den stora och helt avgörande faktorn för om ni över huvudtaget ska kunna komma iväg på ert äventyr är om och hur ni ska lyckas med att tjäna pengar till er klassresa. Allting som har att göra med er klassresa handlar om detta: Hur har ni tänkt tjäna pengar till klassresa?

Det är när ni har kommit fram till detta som ert äventyr kan börja på riktigt. Här ska ni få några bra tips på vägen som kan hjälpa er på vägen. Gör så här för att tjäna pengar till klassresa.

Tjäna pengar klassresa – starta skolcafé

Detta är ett mycket välbeprövat och minst sagt framgångsrikt sätt för en klass att tjäna pengar till klassresa, ett koncept som med framgång har använts av många skolklasser som ett sätt att dra in pengar till den egna klasskassan. Starta ett café på skolan som håller öppet i samband med till exempel lunchraster. Ni kan sälja fika där till andra elever och lärare och på så sätt tjäna pengar till klassresa.

Nackdelen med detta koncept – att starta ett skolcafé – är väl att det hela tiden krävs av er att det finns en eller ett par av eleverna i klassen som finns till hands som personal där men om ni kan få till ett rullande schema som verkligen fungerar plus att alla ställer upp så kan det faktiskt bara bli hur bra som helst.

tjana pengar klassresa

Tjäna pengar klassresa – starta en skoltidning

Om ni inte redan har en egen skoltidning så kan det vara ett mycket bra sätt att tjäna pengar till klassresa genom att helt enkelt köra igång en skoltidning som ni säljer. Ett smart sätt att få in lite extra inkomster till klasskassan är att sälja annonser i tidningen också. Kontakta företagen på orten där ni bor och sälj annonser till dem.

Tjäna pengar klassresa – Sälj Delikatesskungens salami

Det finns ett mycket effektivt sätt att tjäna pengar till klassresa på. Prova att sälja salami. Delikatesskungen är ett företag som de allra flesta förmodligen redan känner till. Presentation överflödig, med andra ord. Sedan starten 1992 har Delikatesskungen hjälpt långt fler än 10 000 skolklasser, föreningar och idrottsklubbar att tjäna pengar och därmed kunnat göra verklighet av sina drömmar om spännande äventyr som man har velat genomföra. Delikatesskungens koncept handlar kort och gott om att ni säljer en mycket lättsåld och omtyckt salami.

Tjäna pengar klassresa – praktiska tips

Känner ni att det skulle sitta fint med några små praktiska tips om det här med att tjäna pengar till klassresa? Då har ni kommit alldeles rätt för här och nu så hade vi tänkt dela med oss av några sådana. Goda råd och smarta tips är ju något som man aldrig kan få för många av. Det spelar väl egentligen ingen som helst roll vad det handlar om eller vad man än ger sig inpå här i livet. Goda råd har man alltid stor hjälp av. Därför ska vi nu ta och fyra av några sådana. Håll i hatten för nu åker vi!

Tjäna pengar klassresa – alla ska vara med på tåget

En sammansvetsad gemenskap är oerhört viktig. Om ni håller ihop är ni alltid starka. Se därför till att ni gör det här tillsammans. Alla ska vara med ombord när tåget går. Ska ni tjäna pengar till klassresa så ska hela klassen vara med. Peppa och stötta varann. Var noga med att ingen släpar efter. Då kommer ni att lyckas i er strävan efter att tjäna pengar till klassresa.

Tjäna pengar klassresa – sälj rätt produkt

Inte ens glassbilen kommer rullande mitt i smällkalla vintern med sin välbekanta signaturmelodi för att försöka sälja glass. Det gäller att veta när, var, hur och inte minst vad man ska sälja för att lyckas som försäljare. Var därför noga med att bestämma er för vilken produkt ni ska sälja. Långt fler än 10 000 skolklasser, klubbar och föreningar runt om i Sverige har ju till exempel med framgång sålt Delikatesskungens salami. Återigen: Sälj rätt produkt så kommer ni att tjäna pengar till er klassresa snabbare än ni tror.

Tjäna pengar klassresa – missa inte uppföljningen

Uppföljningen av er försäljning är viktigare än vad många kanske tror när ni ska tjäna pengar till klassresa. Det är nämligen genom att så ofta som det bara är möjligt – helst varje dag under er säljperiod – samlas i klassen för att analysera och diskutera era respektive säljresultat som ni målmedvetet närmar er målet med försäljningen samtidigt som ni skapar en positiv vi-känsla i klassen där alla kommer att känna sig delaktiga i försäljningen. Tjäna pengar till klassresa är nämligen något som man gör tillsammans, om ni inte redan visste det.

Tjäna pengar klassresa – tips om försäljning

All form av försäljning handlar i grund och botten om en enda sak, nämligen att hitta den marknad som man vill bearbeta med sin vara, tjänst eller produkt och att skapa ett behov av det man har att erbjuda. Alla storsäljare har börjat med att man har identifierat en målgrupp och sedan siktat in sig på den.

För att bara ta ett exempel på detta så kan vi nämna att när de första mobiltelefonerna skulle lanseras så var de jättestora och vägde uppåt tio kilo styck och det fanns knappt någon som trodde på att dessa gigantiska lådor – mobiltelefonerna såg nämligen ut som stora resväskor – skulle kunna säljas över huvudtaget. Många skrattade åt denna ”galenskap”.

Det kanske är svårt att föreställa sig att föregångaren till din smidiga smartphone var så stor och klumpig att det nästan inte fanns fanns någon som ens ville titta åt den. Idag har målgruppen för mobiltelefoni i både Sverige och hela västvärlden vuxit till att i princip omfatta oss allihop.

Tänk efter. Känner du någon som INTE har en smartphone? Nä, vi tänkte väl det. Samma strategi gäller när man vill tjäna pengar till klassresa och här ska ni få några små tips om försäljning som ni kan ha med er när ni ska tjäna pengar till er klassresa.

Tjäna pengar klassresa – sprid budskapet

Att berätta för andra om det man säljer brukar kallas för marknadsföring med ett lite finare ord. Om sanningen ska fram så är det inte särskilt svårt att marknadsföra sig och det krävs inte heller särskilt mycket av er för att sprida budskapet om att ni vill tjäna pengar till klassresa. Om ni till exempel säljer Delikatesskungens goda och omtyckta salami så får ni en hel massa material som ni kan använda er av i er marknadsföring. Lägg ut informationsblad på era föräldrars arbetsplatser.

Tapetsera hela skolan med info om vad det är som ni har att erbjuda. Knacka på varenda dörr i staden eller samhället där ni bor. Ring runt till varenda kotte i släkten. Skicka SMS till alla kontakter i telefonboken. Och glöm för all del inte Facebook och andra sociala forum. Det finns massor av enkla men ändå effektiva sätt att marknadsföra sig på.

Tjäna pengar klassresa – målsättningar är viktigt

En klar och tydlig målsättning hjälper er att snabbt kunna nå era mål med försäljningen. Genom att sätta upp en målsättning redan innan ni börjar tjäna pengar till klassresa så får alla i klassen en klar och tydlig bild av vad som förväntas av er var och en för att ni ska kunna nå era mål.

Tjäna pengar klassresa – ha roligt

Det allra bästa tips som vi kan dela med oss av handlar om att ni ska se till att ha kul när ni ska tjäna pengar till klassresa. Peppa och stötta varann. Ordna säljtävlingar med fina priser i stil med biobiljetter och liknande till den eller dem i klassen som säljer bäst. Skratta och ha roligt tillsammans, det kommer att förstärka er gemenskap ännu mer.

Tjäna pengar klassresa – restips

En klassresa är alltid ett stort äventyr för alla som deltar i den, både elever, lärare och medföljande föräldrar. Det spelar väl egentligen inte så särskilt stor roll vart man åker någonstans på en klassresa eller hur långt bort i världen som man åker. Huvudsaken är väl i grund och botten att man får komma iväg på en klassresa och att man på så sätt får en helt unik möjlighet att kunna få uppleva detta enormt stora äventyr tillsammans.

Hela detta enormt stora äventyr börjar med att någon kläcker idén om en gemensam klassresa för er allihop i klassen och sedan bestämmer ni er för hur ni ska bära er åt för att kunna tjäna pengar till er klassresa. När väl det är gjort och ni har lyckats att tjäna pengar till klassresan så handlar nästa steg i denna process om att bestämma er för vart ni vill åka någonstans. Här vill vi i all enkelhet bara få dela med oss av några små men användbara restips som kan bli er till hjälp på vägen.

Skara Sommarland

Skara Sommarland har under många år varit ett minst sagt populärt resmål för skolklasser och andra grupper. På Skara Sommarland är man mycket väl medveten om hur stort intresset är att åka dit på en klassresa så därför har man bland annat tagit fram ett mycket fördelaktigt och prisvärt paketerbjudande för er som skolklass som ni kan utnyttja när ni åker dit på er klassresa. Missa inte årets stora nyhet Big Drop som är Europas högsta vattenfrittfall med fallucka.

High Chaparral

Ett besök på High Chaparral – en mycket annorlunda nöjespark mitt i mörkaste Småland – är som att slungas 150 år tillbaka i tiden och landa i Vilda Västern. High Chaparral är nämligen något så pass unikt och enastående som en Vilda Västern-stad med cowboys, indianer, skurkar och modiga sheriffer och allt vad därtill hör mitt bland granar och tallar i en småländsk skog. På High Chaparral händer det hela tiden något oväntat och spännande och en nyhet för i år är att man även kan presentera Zorro – den maskerade frihetskämpen – för sina besökare. High Chaparral är ett resmål för en klassresa som vi verkligen kan rekommendera.

Kolmårdens djurpark

Kolmårdens djurpark är så mycket mer än bara en djurpark. Faktum är att det är en enda stor vildmarksskola som är som gjord för klassresa av alla de slag som tänkas kan. Från djurparkens ledning har man bland annat skräddarsytt olika paket som är anpassade för barn och ungdomar i alla åldrar, från lågstadiet och hela vägen upp till gymnasium och folkhögskolor. På en klassresa till Kolmårdens djurpark kommer ni mycket närmare de vilda djuren i parken än vad andra besökare får göra.

Tjäna pengar klassresa – Pengar till skolresa

Kommentera

Stäng meny