Överst På Google – Ta dig överst på Google

Överst På Google – Ta dig överst på Google

Vill du komma överst i sökresultaten hos Google?

Det är fullt möjligt att komma överst på Google. Du behöver inte betala dyra experter för att hjälpa dig! Jag har lyckats med denna bedrift på under 3 månader, utan några som helst förkunskaper om hemsidor, inga kunskaper inom SEO, inga kunskaper om databaser, PHP, domännamn, etc.

Overst pa Google

Detta är en äldre bloggpost, som jag lagt in här på sajten, men det finns mycket relevans i den kvar, så jag tänkte att jag lika gärna kunde lägga ut den här igen. Det finns några guldkorn i artikeln, så kika gärna igenom den.

Arbeta dig till toppen av Google

Jag har nu under de senaste 3 månaderna, arbetat med att lära mig allt jag har hunnit om Internetmarknadsföring. Jag driver ett företag Offline, en kryddfirma, som har tagit mycket tid, så jag har gjort detta på min fritid.

Det är enklare än du först tror, att lära sig detta! Det är mycket testande fram och tillbaka, man behöver använda sig av det som fungerar och utveckla sig själv hela tiden. Det är en spännande resa. Jag har förstått att Internet Marknadsföring är ingen destination, det är en resa. Och shit vilken fantastisk resa detta är.

Jag har lärt mig massor om Internetmarknadsföring, hädanefter kallat IM. Det är fullt möjligt att tjäna pengar på Internet. Det är fullt möjligt att bygga egna snygga hemsidor, utan massor av kunskap om kodning, php, databaser, etc.

Jag är absolut ingen teknikkille, utan jag gillar marknadsföring och speciellt försäljning. Teknik har aldrig varit min starka sida, men för att hamna överst på Google, behövs endast lite tekniska kunskaper, det som behövs är annan kunskap. Det behövs lite marknadsföringsteknisk kunskap, lite jävlar anamma, tålamod och förståelse för vad Google vill med sin sökmotor och hur man behöver skriva sin hemsida, för att komma överst på Google.

Överst på Google med WordPress

Denna webbplatsen är byggd i WordPress, jag har inte skapat något av det du ser, utan det är färdiga mallar, som man enkelt laddar upp via några få knapptryckningar. Allt med WordPress är väldigt enkelt. man arbetar, som i ett wordprogram och publicerar bara texten, så hamnar den ute på Internet. Du kan använda dig av bilder, ljudfiler och filmer, direkt inlagda på din webbplats, bara genom några få knapptryckningar.

WordPress bästa bloggplattformen

WordPress är det enklaste verktyget, du kan använda dig av för att skapa hemsidor och bloggar. Det finns även en massa fina plugins, som du kan använda dig av för att göra din webbplats optimerad för sökmotorer, de som läser,och dessa plugins, skapar en enkelhet, som i mitt tycke är fenomenal. Det finns massor av saker, man behöver göra för att hamna överst på Google.

Jag har dock brutit ner det i följande kategorier:

1. Du behöver använda dig av ett domännamn, som helst är det som folk söker efter.

Tex, tjanapengarpainternet.nu. Att du har namnet på det folk söker efter, tycker Google är en klar fördel. Google, vill att webbplatsen, skall vara så relevant som möjligt för det som folk söker efter på deras sökmotor. Du kommer absolut att ha få en fördel mot dina konkurrenter i din nisch, om du använder dig av ett sökord i ditt domännamn, det sökordet, du vill förknippa dig med och det sökordet, som folk söker efter.

Google har sedan ett tag tillbaka även börjat att premiera Brands i sitt sökresultat och har du en firma med ett bra namn, så använd dig av det för att ranka högt på Google.

2. Innehåll.

Du behöver använda dig av mer text, än vad du först tror. Google, älskar innehåll. På engelska säger de att Content is King! Detta stämmer verkligen, ditt innehåll, skall vara rikligt, det skall vara relevant för det som folk söker efter och det skall vara enkelt för Google att förstå vad din webbplats handlar om. Har du ett flertal nischer, produkt kategorier eller ämnen. dela då gärna upp webbplatserna i flera olika platser.

Är du intresserad av raggsockor och hundar, så skriv inte båda sakerna på samma webbplats, utan skapa då två webbplatser för dessa ämnen. Det är enklare för den som läser, men även för Googles spindlar att indexera din webbplats högt på sökmotorerna, när du använder dig av relevans på din blogg eller hemsida.

3. Inlänkar.

Du behöver erhålla inlänkar till din webbplats. Alltså, att andra länkar till din hemsida, helst med ankar text, helst i samma bransch m.m. Det viktiga i början, är att man får inlänkar från andras webbplatser in till sin egen. Detta ses av Google, som att man är populär och att man då behöver hamna högt på deras listor. det finns massor av sätt att skapa inlänkar på. Vi skall beskriva detta i ett annat inlägg senare, som kommer hamna under kategorin SEO här på bloggen.

Se till att du sprider ditt namn, din webbplats runt om på Internet, på forum, på Facebook, Pusha, Youtube, på de olika Internet katalogerna som finns. detta kommer skapa dig inlänkar. Det finns även an massa olika sätt du kan manipulera sökmotorerna, så att du får inlänkar, du skapat själv. Detta skall jag även beskriva under fliken inlänkar, som kommer att ligga här på bloggen. Inlänkar är viktigt i ditt arbete i att hamna överst på Google.

4. Aktivitet.

Du behöver ha en aktivitet på din webbplats. Du behöver uppdatera den frekvent, med innehåll, inlänkar, kommentarer, bilder, m.m. Jag har hjälpt en webbplats, med deras marknadsföring och vi tog oss från 20 besökare per dag, till 600 per dag, på 1 månad. Jag “pingade” deras webbplats, gjorde en Facebook grupp och pratade runt lite på Internet, om denna webbplatsen. Jag gjorde inget överarbete alls, tvärtom.

Det finns massor av smarta saker, man kan göra för att skapa mer trafik till sin webbplats. Jag kommer att förklara hur, i kommande inlägg. Det kommer även komma ett flertal elektroniska guider, som du enkelt kan ladda ner till din dator och läsa i PDF format, direkt på skärmen. Aktivitet är mycket viktigt för att du skall hamna överst på Google. Du behöver använda dig av kontinuerlig aktivitet.

Arbeta med din webbplats, så att den uppdateras och utvecklas. Hela Internet utvecklas oavbrutet och det behöver din webbplats också göra, för att ligga kvar överst på Google.

Du behöver använda dig av alla dessa fyra ovan nämnda kategorierna, för att ranka högt på de olika sökmotorerna. Det finns massor av flera saker, man behöver göra, om det är mycket konkurrens, men dessa fyra kategorierna är de grundläggande sakerna.

Denna enkla förklaring är bara en enkel guide i vad du behöver göra för att komma överst på Google.
Se till att arbeta dig uppåt, så att du hamnar

Överst På Google!

Kommentera

Stäng meny