Skapa bloggtrafik nu

Skapa bloggtrafik nu

Skapa Trafik! Mer Trafik! Gratis!

Skapa trafik, mer trafik till din blogg eller hemsida helt GRATIS! Se det med egna ögon! Listan nedan visar dig enkelt hur du kan skapa mer trafik helt gratis till din blogg eller hemsida! I denna artikel skall jag visa på 10 sätt att skapa mer trafik till din blogg.

Listan är gjord utan inbördes ordning!

1. Skapa en Blogg.

Detta är ett utmärkt sätt att lägga till ett nytt innehåll till din sida som sökmotorerna älskar att indexera. WordPress är, som vi nämnt tidigare det bästa alternativet tycker vi. WordPress är enkelt att hantera, det finns massor av gratis hemsidesmallar och bra plugins, som får din hemsida att se snygg ut och fungera smidigt. Det finns, som vi nämner nedan, flera bra SEO plugin, som hjälper din blogg att “ranka” högt på tex Google.

Skapa bloggtrafik

2. Ändra Rubriken (heading) På Dina Sidor.

För att maximera mängden trafik som du genererar, ändra alla titlar, ”headings” (dvs. Header 1, Header 2) på dina webbsidor så att sökordet du vill synas för ingår i ovan nämna. Detta fixar du enkelt på några minuter – små saker gör stor skillnad. Optimera även Titlarna för Sökmotorerna. Ändra titlar på varje sida av din blogg eller hemsida tillsammans med sökordet som du har valt.

3.Registrera din blogg och hemsida på sidor med högt PR (Page Rank).

Detta kommer inte att öka din trafik på kort sikt, men på lång sikt, kommer mängden trafik av sökmotorer du får, öka markant. Använd länkbytes sidor för att byta länkar med andra som också vill göra samma sak. Det finns ett flertal svenska sidor och bloggar, men även ett par engelska bloggar, som tillhandahåller sidor, med riktigt högt PR, som du kan använda dig av, kika i vår lista över användbara länkar, användbara länkar hittar du här.

4. Pinga Din Blogg.

Detta kommer automatiskt att lägga till din blogg till alla topp (kataloger), detta skapar mer inkommande länkar till din sida. www.pinglomatic.com fungerar utmärkt. www.pingler.com är en annan bra ping sida. Det finns ett antal bra enkla ping sidor på svenska också. Sök på google, så hittar du dem enkelt. Du kan naturligtvis pinga, inte bara bloggar, utan alla sorters hemsidor.

5. Posta tips och kommentarer i olika nischforum.

Inkludera din signatur med länk till din blogg, webbplats eller landningssida (för att bygga din kontaktlista). Sök bara på Google: ”nisch + forum” och besök forum med mycket trafik och många användare. Se till att du följer de olika bestämmelser och regler som kan variera mellan de olika forumen. Det är lätt att man börja posta för mycket, så att man blir avstängd för spam… Det har hänt undertecknad flera ggr…

6. Sociala Nätverk.

Skapa profiler på de olika sociala nätverk, som finns. Det går att skapa mycket trafik genom tex grupper på olika sociala sajter. Vi har framgångsrikt skapat flera grupper, på olika sociala nätverk, som skapar trafik helt gratis. Du kan få mycket trafik, anhängare, som följer dig och din blogg eller hemsida. Det kommer en riktigt bra Ebok om hur du kan arbeta med sociala nätverk senare denna sommar.

Besokare till din blogg

7. Optimera Varje Sida på Din Webbsida för ett givet Sökord.

Välj ett sökord som du riktar in dig på och skriv in det i texten på varje given sida. Använd det med en täthet på ca 1.5%. Dvs. Använd sökordet i början på sidan och i slutet och överdriv inte, låt texten flyta, skriv naturligt. Posta frekvent artiklar som är optimerade för det speciella sökordet. Det finns flera smarta plugins till tex WordPress, som du kan installera, som ger bra SEO optimering.

Det finns ett plugin, som lägger in sökorden, huvudrubrik och beskrivning direkt. Detta plugin, har vi använt under en tid nu, och fått mycket bra resultat. I nischer på Google med liten konkurrens, dvs få sidor som är indexerade för ett speciellt sökord. Vi har hamnat på Position 1 på första sidan på google inom 8 timmar, i en nisch med över 1 miljon sidor, med hjälp av detta plugin.Vilka plugin, som du kan få SEO hjälp av hittar du i vår mycket läsvärda E bok Dominera Mera här. (kommer inom kort)

8. Posta Artiklar till Kundregister & Publicerare.

Det här är ett annat sätt som du ökar mängden trafik från sökmotorerna och antalet inkommande länkar. Kom ihåg att dina länkar skall innehålla sökordet som ”ankar text” detta är avgörande! Dvs. om jag vill synas för sökordet ”Nascar Racing” Ser jag till att länken ser ut så här : ”Visit my site for more free info about Nascar racing”. Istället för att skriva webbadressen.

Publicera artiklar till de stora artikelsidorna och för att göra arbetet enklare använd program som tex Article Submitter så kommer du garanterat att skapa trafik och få länkar ifrån sidor med hög PR (Page Rank). MSN och ibland Yahoo registrerar dina sidor inom några dagar, medan Google tar veckor och ibland månader. Men med många inkommande länka ifrån artikelsidorna så kommer du snart att stiga i listorna på MSN! Vi har ett flertal artiklar, som har tagit sig upp på 1 platsen på Google på 1 dag!

sociala medier för mer bloggtrafik

9. Lägg till din blogg eller hemsida på DMOZ.org.

Denna stora katalog redigeras utav verkliga personer är ett utav de snabbaste biljetterna till Goggles sökmotor. Se till att du blir registrerad här. Det kan ta lång tid innan du blir publicerad här, pga att det är frivilliga, och att det är verkliga personer, som arbetar på DMZOG.org. Men, kommer du med här är det till stor fördel för dig.

10. Skapa ett Affiliateprogram För Din Produkt.

Hitta och värva affiliates och samarbetspartners för att marknadsföra din webbsida och produkt till deras lista och ge absolut minst 50 % provision. Om du inte vill köpa och installera ett eget Affiliateprogram på ditt webbhotell kan du använda affiliateprogrammet på Clickbank.com där det vimlar av marknadsförare som vill marknadsföra digitala produkter.

Titta runt efter vilka produkter, som du vill använda och testa dem helst själv. Då ser du snabbt om de håller måttet. Det finns många produkter med låg kvalitet, men det finns riktigt riktigt bra produkter, som du kan skapa försäljningsframgångar med!

Detta är 10 smarta sätt att skapa trafik till din blogg eller hemsida. Det finns hundratals fler sätt att skapa trafik och vi skall sätta samman en E bok, om hur du kan skapa massor av trafik till dina webbplatser.

Om du använder några eller flera av de ovan nämnda skapa trafik sätten, men inte alla. Lägg då till ett eller flera sätt, du kommer bli förvånad vad det kan göra för din trafik och i förlängningen dina inkomster på Internet. Vill du skapa en rejäl inkomst på nätet, så behöver du skapa massor trafik, och då helst GRATIS TRAFIK!

Skapa mer bloggtrafik nu!

Kommentera

Stäng meny