Starta eget på Internet

Starta eget på Internet

Varför starta eget på internet?

Det finns massor av anledningar att starta en verksamhet på internet. Några av dem, är att det är relativt billigt att starta på nätet. Det behövs inga stora pengar för att komma igång med sitt företag. Många startar på deltid och växer med tiden, såpass att de kan leva på sin internetverksamhet.

Starta eget pa Internet

Många fina affärsmöjligheter

Det finns fantastiskt många affärsmöjligheter på Internet. Man får verkligen välja vad man vill arbeta med och sedan hålla fokus på dessa fem arbetsområden. I början kan man få sk Information Overload, man blir bombarderad av all information och det kan vara svårt att värja sig. Det bästa att göra är att koncentrera sig på några få nischer, där man vill börja och faktiskt bara börja med dessa.

Vi har själva valt ut 5 st sätt, som vi vill arbeta med för att tjäna pengar på internet och vi skall hålla oss till dessa 5 sätt. Det är svårt, för det finns så många spännande sätt att skapa sig en inkomst online. Men det är bättre att vara fokuserad och välja några få.

Fokus är A och O på Internet

Fokus är det absolut viktigaste när man skall driva någonting på Internet, för det är det enklaste i världen, att glida iväg…och börja surfa runt efter nya spännande affärsmöjligheter, istället för att sätta en möjlighet i verket direkt.

Det finns många skickliga marknadsförare på Internet, som faktiskt har lyckats, att driva upp sina företag till mycket lönsamma Internet verksamheter. Skillnaden mellan de som lyckas online och de som misslyckas är FOKUS.

Fokus så att man gör det man skall göra, när man skall göra det. Kan du hålla ditt fokus någorlunda, så kommer du att kunna skapa dig en inkomst online. Du kanske till och med tjänar riktigt bra, kanske även på autopilot, så att du tjänar pengar varken du arbetar eller inte. Tjäna pengar när du sover, som det så fint kallas.

Tjäna pengar på Autopilot

Att skapa sig en inkomst på autopilot, som skapar dig en inkomst varken du arbetar eller inte, kan tyckas som en utopi för många. Jag själv förstod inte riktigt detta till en början. jag är egen företagare i Offline världen. Gör det mesta själv i mitt företag, nästan allt faktiskt.

Det är krävande och jag har gjort det ett tag, så jag är inkörd på att skapa allt själv. När jag kom i kontakt med Internet marknadsföring, så ställdes en del av min egen verklighet på kant…tjäna pengar, utan att arbeta, tjäna pengar när jag sover, skriva material själv…nja…det lät skumt…men jag läste en helt del om detta, på ett flertal webbplatser, och sakta började jag ta till mig dessa idéer.

Naturligt att skapa webbplatser

Nu känns det naturligt, och jag vill numera skapa mig många olika kanaler för att tjäna pengar.Du behöver ju inte ha bara en inkomstkälla, här på nätet både kan du, och det är stor fördel om du har flera, helst riktigt många inkomstkällor:) Ju fler desto bättre.

En känd Internet marknadsförare, sade en gång: – Jag har hellre 50 st 1000 kronors inkomster online, än 1 enda stor 50 000:- inkomst. Tappar jag den stora inkomsten, så står jag där med byxorna nere, tappar jag någon av de 50 mindre inkomsterna, så skapar jag enkelt en ny sådan…Man blir mer fri om man har fler små inkomster.

Det är som sagt lite farligt att lägga alla sina ägg i en enda korg på Internet. Man vet inte vad Google hittar på. De kan deindexera en webbplats om den har dåliga länkar eller om den inte håller kvalitet på sitt innehåll. Du behöver arbeta på flera fronter när du skall driva eget företag på Internet. För att du skall vara säker med din webbplats och allt runt den. Lycka till!

Starta eget på Internet

Kommentera

Stäng meny