Optimera Adsense – Optimera dina annonser

Optimera Adsense – Optimera dina annonser

Tjäna mer pengar med AdSense

Att lägga upp Adsense annonser på sin blogg är det många som gör numera. Du kan tjäna bra med pengar på att optimera dina adsense annonser så att fler människor klickar på dem. Visst låter det enkelt, det är bara att lägga upp några annonser på sin blogg och sedan börja tjäna pengar på internet. Men, detta är inte hela sanningen. Det tar tid, som med allt annat.

Optimera Adsense annonser

Ha tålamod, Rom byggdes som bekant inte på en dag. Visst kan du tjäna lite pengar på adsense redan när du börjar blogga men inkomsterna ökar givetvis med antalet besökare. Det finns några andra faktorer som påverkar hur mycket pengar du tjänar med Adsense.

Antal Adsense annonser

Hur många Adsense annonser bör du då ha för att tjäna maximalt med pengar? Det är heller inte så lätt att svara på. Det verkar som detta också är en faktor som varierar mellan olika bloggar och hemsidor. Ett tips som återkommer är att bara använda en stor rektangel under huvudrubriken. Du visar då bara de bäst betalda annonserna och tjänar då mer pengar per klick. Jag tycker även här att du ska testa vad som fungerar för dig. Testa Testa Testa…

Placera Adsense annonserna där folk ser dem

För att tjäna maximalt med pengar på Adsense är det viktigt hur och var du placerar dina annonser. Jag har läst en del artiklar i ämnet och många hävdar att du tjänar mest genom att placera dem precis i början av varje inlägg. Det är där besökarens uppmärksamhet riktas då ett inlägg ska läsas. Det är också många som hävdar att den bästa placeringen varierar mellan olika webbplatser.

Testa vad som fungerar för dig. Det är olika i varje nisch och för varje design du har på din webbplats. Kika runt på de mest framgångsrika webbplatserna i de olika nischerna du arbetar med och se vad som verkar funka för de andra. Samt återigen TESTA dig fram till vad som funkar för dig.

Vart kommer dina besökare ifrån?

Om dina besökare främst kommer från Google har du en fördel. Besökaren söker då efter något. När han eller hon ser något intressant på en av dina annonser är det stor chans att annonsen får ett klick.

Jag försöker hela tiden hitta fler sätt att tjäna pengar på internet. Jag har relativt nyligen börjat med Adsense annonser. Jag har lyckats relativt bra med den stora annonsen direkt när besökaren kommer in på inlägget. Det är som med allt annat på Internet, när du skall tjäna pengar. Pröva vad som passar dig bäst, Testa!

Detta är en enkel beskrivning på vad du behöver göra för att optimera dina Adsense annonser och tjäna pengar på Internet. Här kan du läsa mer om AdSense annonsering.

Hur gör du själv för att optimera AdSense annonser?

Kommentera

Stäng meny