Fördelar med WordPress på egen domän

Fördelar med WordPress på egen domän

Flera fördelar med WordPress.org

Det finns en stor mängd av bloggleverantörer ute på Internet och många av dessa tillhandahåller ett fullt fungerande och bra gränssnitt där alla basic-funktioner finns med för att driva en framgångsrik blogg med massor av besökare, annonser, erbjudanden, etc. Är man nybörjare, så klarar man sig oftast en bra bit med en gratisblogg på någon av de  större bloggportalerna.

Fördelar med WordPress

Har du dock andra ambitioner vad gäller att tjäna pengar med din blogg och kanske vill växa och helt bestämma själv hur du skall utforma och driva din blogg, så rekommenderar jag absolut att du använder dig av WordPress kopplat till en egen domän, som du själv äger.

Fördelar med WordPress jämfört med de andra bloggleverantörerna!

I denna artikel vill vi skriva ett par fördelar med att använda bloggverktyget WordPress – verktyget som användes till denna sida och varför det är en god idé att blogga med just, WordPress.

1. Välj bland mängder av designer / templates – Du behöver inte ha förkunskaper i grafisk design, webdesign etcetera. Välj en template du gillar och sätt igång och skriv! Det finns massor av jättesnygga Templates, gratis, som ser professionella ut!

2. Bra support – Stött på något du är osäker på kring verktyget? Använd deras forum för att få svar på dina frågor! Det finns en uppsjö av bra användare, som delar med sig av sina svar, ställ frågor, eller kika runt efter det du söker.

3. Plugin-vänligt – Du kan installera diverse plugins, t.ex. ett plugin som gör att dina artiklar skickas till sociala nätverkssidor som Facebook – för att få fler besökare till din blogg. Många plugins är fantastiska hjälpmedel. Enkla att installera och som gör underverk med din blogg!

4. Sökmotorvänligt – Du kan enkelt optimera Din WordPress-sida för sökmotorerna och få besökare till din blogg. Leta efter SEO plugins, det finns ett flertal. Optimera Content. Taggar m.m. Du kan även bygga landningssidor, om du vill sälja produkter, m.m. Detta kommer det komma en separat rapport om, vid ett senare tillfälle.

5. What you see is what you get – Det behövs ingen förkunskap i HTML för att komma igång med en blogg på WordPress. Verktyget är mycket användarvänligt och kräver inte kunskap i olika programmeringsspråk. Mycket enkelt!

Detta är några av många bra saker med att använda sig av verktyget WordPress. Som vi tidigare nämnt högre upp i artikeln finns det andra bloggverktyg som också gör jobbet om man inte vill använda sig av WordPress.

Testa på lite olika bloggverktyg och se vilket som passar just dig bäst. Skall du skriva många artiklar kommer det underlätta om du trivs med det verktyg du använder.

Så om du vill skapa dig en egen blogg, så kika in hos WORDPRESS och börja blogga. Köp ett passande domännamn, koppla på ett webbhotell och sedan börjar du skapa din egen blogg, som du själv äger.

Fördelar med WordPress på egen domän

Kommentera

Stäng meny