5 Anledningar till att du misslyckas på nätet

5 Anledningar till att du misslyckas på nätet

Här har du 5 skäl till varför du misslyckas på Internet!

Detta är en mycket bra artikel om varför du misslyckas på nätet. Den är en hård snyting till dig som inte får nåt vettigt resultat ur det du gör på Internet. Det finns säkert fler skäl till varför du inte lyckas nätet, men detta är de 5 bästa skälen enligt mig. Jag har haft denna artikel som notepad ett tag och vet inte vart jag har hittat den. Jag kan därför inte ge personen som kommit på tipsen en länk som betalning för att jag publicerar dem här på min artikelkatalog.

EDIT: Nu hittade jag samma artikel på en sajt om hur du kan tjäna pengar. Skulle ha kollat av det först naturligtvis. Jag kommer att skriva om artikeln, så när du ser den är den omskriven och personen som förtjänar en länk har fått sin länk. Jag tar inte bort artikel, för jag tycker den är så jäkla bra!

1 – Du är alltför lat: Detta är förmodligen den allra vanligaste orsaken till varför du inte tjänar några pengar på webben idag. Du har helt enkelt fel attityd du går in med fel inställning att det inte skulle krävas något arbeta för att lyckas på webben. Man behöver bara trycka på lite knappar och så rullar pengarna in. Inget kan vara mer fel utan det kräver hårt arbete för att tjäna pengar online. Det finns lättare och svårare pengar att tjäna men det kräver fortfarande jobb på ett eller annat sätt. Numera tycker jag dessutom att det krävs mer arbete än tidigare. Allt har hårdnat och det har blivit mer konkurrens helt klart.

misslyckas-pa-internet

2 – Du har inget tålamod: När du skall tjäna pengar på webben, så behöver du ha tålamod. Ibland behöver du har massor av tålamod. Galet mycket! Utan detta berömda tålamodet, så kommer du att ge upp för tidigt och du kommer inte att få de resultat du vill ha. Pratar vi sökmotoroptimering, så tar det extra tid. Inget händer över en natt. INGET!

3 – Du har inte lust att lära dig: Jag har försökt att hjälpa ett antal med personer att skapa sig en inkomst via webben, men många har helt enkelt svårt att ta hjälp av andra och tar inte emot den typ av hjälp de så hett behöver. Är du inte öppen för att lära dig mer, så kommer du inte att komma någonstans. ha tålamodet och öppna dig för att lära dig mer om hur du kan tjäna pengar och lyssna på de som gjort samma sak tidigare.

4 – Du respekterar och tror inte på andra: Du tror att alla andra på Internet bara fuskar och lurar folk. Du tror att andra personer bara säljer dåliga produkter och dåliga kurser online. Visst finns det folk som säljer skit inget snack om det, men det finns även folk som säljer topp klass kurser som du kan lära saker du inte hittar någon annanstans. Du måste våga att prova nya saker för att kunna utvecklas och tjäna pengar. Inget kommer gratis. Allt har ett pris, antingen får du lägga ner mängder med tid eller så får du investera i en kurs.

5 – Du vågar inte investera: Nästan alla som vill tjäna pengar på Internet vill göra det gratis utan att det kostar ett öre. Jag tänkte precis på samma sätt när jag började. Jag hade det som en utmaning att jag inte skulle investera ett öre själv och jag använde bara pengarna som jag tjänade till att investera. Nu i efterhand förstår jag hur mycket tid och jobb jag förlorade på grund av att jag inte var redo att investera. Det måste få kosta för att man själv ska kunna tjäna pengar. Desto mer du sen tjänar desto mer bör du spendera för att växa.

Hur man spenderar pengarna är så klart olika beroende på vilken bransch. En sak som blir viktig för att växa är att ”outsourca” och det kommer att kosta pengar. Investera pengar på rätt ställe och du kommer att lyckas betydligt snabbare. Det finns alltid tid att tjäna när du tar hjälp utifrån. har du en bra kontakt vad gäller sökmotoroptimering så använd den. har du kontakt med någon som kan epostmarknadsföring, så ta hjälp av den. Du kommer att få tillbaka mer än du satsat, om du tar hjälp av bra folk.

Hoppas att du fick några bra tips nu på vad du INTE skall göra utan sätt igång nu med dina webbprojekt!

5 Anledningar till att du misslyckas på nätet

Kommentera

Stäng meny