Tjäna pengar på loppis

Tjäna pengar på loppis

Det är fullt möjligt att tjäna pengar på loppis!

Du kan antingen tjäna extra pengar eller en hel månadslön. Det är upp till dig! Loppmarknader kan vara nyckeln till att göra en del – eller heltidsinkomst om du har viljan och tålamodet att göra det mesta och bästa av det. Du kan sälja allt möjligt, men de flesta människor tenderar att specialisera sig på något särskilt – antingen för att de har ett naturligt intresse av det ämnet eller för att det har potential att göra en massa pengar.

Tjana pengar loppis

Vi har tjänat pengar på loppis under en längre tid nu

Grundtanken är att köpa dina produkter på annat håll och sedan vända dem till en vinst på lokal loppis – men du kan arbeta den andra vägen också. Att du handlar dina saker på din lokala loppis och sedan säljer dem på Tradera, Blocket eller annan loppis.

De flesta människor älskar loppis eftersom det ofta är stor aktivitet på en loppmarknad. Du kan köpa nästan vad du vill på ett av dessa evenemang om priset är rätt. Priserna går ofta att pruta på, så att du kan få de varor du vill, till en bra peng.

Se vad folk vill köpa på loppis

Nyckeln till framgångsrik försäljning är att ta reda på vad folk vill ha och sedan köpa in det någon annan stans och sälja det med så stor vinst det går. Kontrollera din lokala tidning för “objekt till salu”, människor är ofta så ivriga att bli av med saker, så de orkar eller vill inte försöka sälja dem, och göra vinst. Märkligt, men så är det.

Det är bra för den, som vill tjäna pengar på loppis!

Böcker är ofta storsäljare. Vi har köpt böcker på loppisar och sedan sålt dem på både Tradera och Blocket, med relativt god vinst. DVD filmer har varit en mindre guldgruva! Speciellt inför Julhandeln.
Vi handlade billiga DVD, oftast barnfilmer och sålde dem på Tradera, med
mycket god vinst! Se till att du lär dig lite om vilka filmer, som säljer, så att du kan göra god vinst.

Tradera och Blocket är bra webbplatser, för att sälja dina saker!

Du kan också köpa lager från grossister. Det finns gott om grossister som säljer helt nya varor som kommer att sälja bra på loppmarknader. Vi har en bekant, som köper större partier, mycket billigt, som han sedan säljer dels på auktionssajter på nätet, men även på loppis.

Lokala loppis

Gör efterforskningar på din lokala loppis, se dig omkring, kika efter vad det är som säljer. Vilka försäljare som har de bästa varorna och de mest besökta stånden. Presentation betyder mycket också för att tjäna pengar på loppis. Ett stökigt försäljningsstånd kommer inte att locka till sig så mycket uppmärksamhet som ett, som är snyggt, rent och i ordning.

De flesta människor börjar blir medvetna om vad deras produkter är värda numera, så din bästa chans att få ut mesta möjliga av en loppmarknad kommer att vara som säljare, inte en köpare.

Det har sagts att en normalfamilj har saker hemma till ett värde för ca 24000:-.

Detta är ju saker, som du kan sälja och tjäna pengar på loppis! Om du gillar tanken på att göra detta måste du besöka den nästa loppmarknad i ditt område. Det kommer att ge dig en chans att ta en titt runt för att se vad de mest trafikerade säljare säljer till sina kunder.

Kolla in hur de fungerar och vilken typ av varor intresserar dig. Du kan sedan börja leta efter ditt lager någon annanstans – och vem vet, du kanske till och med kommer ha ett försäljningsstånd vid nästa loppmarknad!

Så, se till att komma igång att sälja dina saker på loppis, så att du kan tjäna extra pengar.
Det är ett relativt enkelt sätt att tjäna pengar!

Tjäna pengar på loppis!

Kommentera

Stäng meny