Tjäna pengar Gratis

Tjäna pengar Gratis

Tjäna pengar Gratis på Internet

Går det att tjäna pengar gratis? Gratis pengar. Existerar de? Det är många som verkligen behöver tjäna pengar gratis. De har inte några egna pengar att satsa på ett nytt projekt eller får kanske inte låna pengar på banken. Hur gör man då för att tjäna pengar gratis? Har du lyckats med det? Är det verkligen möjligt?

Vi skall visa hur du kan tjäna pengar gratis

Vi här på sajten anser att det är svårt att tjäna pengar gratis, men det finns dock några sätt du kan göra för att skapa dig en gratis inkomst. Då tänker vi på de sätt som finns via Internet. Vår sajt handlar ju om hur du kan tjäna pengar på Internet. Nätet och alla dess möjligheter. Det går dock sällan att komma ifrån att du behöver lägga ner din tid på att tjäna pengar på Internet, men du behöver inte investera, som du behöver göra för att starta upp en ny sajt eller inkomstkälla, som du vanligtvis behöver göra i den vanliga världen.

tjana pengar gratis

Vi tänker i denna artikel visa på speciellt ett sätt du kan använda dig av när du skall tjäna pengar gratis. Vi tänkte enkelt beskriva hur du kan skapa en sajt, som faktiskt drar in pengar till dig varje månad, utan att du behöver lägga ut några som helst pengar själv.

Alltså: Det går att tjäna pengar gratis.

Detta enkla med fortfarande välfungerande sätt genomförs bäst genom att du skapar en sk gratisblogg hos någon av de olika gratisbloggarna. Det finns en uppsjö och det finns faktiskt några bra system, om du kan tänka dig att inte själv äga din domän och sajt.

Här följer det enkla recept på hur du kan skapa dig en inkomst helt gratis.

Du registrerar dig hos tex blogger.com. Det är Googles egna gratisverktyg för att skapa sig en gratisblogg. Du registrerar dig med din email och sedan så skapar du en sajt, i den nisch du vill verka och skriva om. Välj ett segment som du är intresserad av. Det kommer att lysa igenom i dina texter och du kommer att kunna hålla igång din sajt mycket längre och enklare om du verkligen brinner för ditt ämne.

Jag gillar att skriva om hur man kan tjäna pengar via Internet, så jag hade valt en sådan nisch.
Du får skriva in ditt domännamn hos blogger.com och se om det är ledigt. Är det ledigt, så är det bara att tuta och köra.

Bra är ju det finns annonser i ditt segment och att det verkligen finns folk som söker efter det du tänker skriva om. Hur du gör för att hitta sökord med trafik och annonser finns det otaliga texter om du söker på Google.se.

När du väl skaffat dig en sajt via blogger.com så är det bara att börja skriva om det ämne och segment du valt att arbeta i. Det finns ju en uppsjö med roliga och spännande områden, så se över vad du själv gillar samt skriv bra och unika texter på din nya sajt.

SEO för att ranka högt hos Google

För att få upp sajterna i Googles listor krävs det att du arbeta frekvent med din nya sajt. Du kan lära dig med om hur du rankar högt via kommande inlägg här på sajten.

När du fått upp din sajt och skapat innehåll, som börjar att synas hos Google, då lägger du till AdSense annonser på dina sidor. Du hittar ju alltid en ruta med annonser på denna sajten, med de blåa länkarna, som leder till andras sajter. Det är ju reklam som Google tillhandahåller via sitt annonssystem AdSense.

AdSense är ett relativt enkelt annonssystem, där du får relaterade annonser till ditt innehåll automatiskt av Google, så snart du har tillgång till deras annonssystem.

Det kan ta ett tag att bli godkänd hos Google AdSense så se till att du anmäler dig dit, så snart du har en blogg uppe, med unikt innehåll, som fyller ca 10 sidor eller mer.

Detta är ett av alla de olika sätt på hur du kan tjäna pengar gratis på Internet.Det finns såklart fler sätt, men detta är ett av de enklaste och vanligaste sätten att skapa sig en inkomst via nätet. Här hittar du fler bloggtips.

Se nu till att tjäna pengar gratis!

Kommentera

Stäng meny