Bloggmarknadsföringens 5 säkra kort!

Bloggmarknadsföringens 5 säkra kort!

Smart marknadsföring för din blogg!

De 5 bästa tipsen! Även om du inte är världens bäste marknadsförare, så kan du alltid lära dig att bli bättre, kanske även den bäste i din nisch. Internet är en grymt bra källa för information om hur du till exempel marknadsför din blogg. Eller varför inte ta en kurs?

bloggmarknadsforing

Vi hjälper dig och listar 5 enkla sätt att marknadsföra din blogg på:

1. Skriv pressreleaser om kommande händelser, events, uppdateringar, produktreleaser och liknande. Gärna på andra sidor än din blogg – men, om saker och ting som kommer ske på din blogg.

2. Ha en rolig enkel tävling som inkluderar andra bloggar och gör en egen ”award”-logga som bloggare kan ha på sin sida som vunnit tävlingen. Naturligtvis skall man komma till din blogg när man trycker på loggan.

3. Få bloggare, som är mera kända än du själv, att skriva en artikel om dig och din nya blogg. Det behöver inte vara en lång artikel utan det räcker med ett par rader och en länk. Fråga om intresse finns hos större bloggare och du lär bli överraskad hur hjälpsamma folk är. Be om hjälp, du kommer att få det.

4. Be om feedback på forum där det är tillåtet att posta länkar till egna projekt. Inte bara kan du få tips på förbättringar i design och så vidare – du får även besökare! Be dina besökare att vara ärliga i sitt betyg om din webbplats.

5. Sprid bloggens adress muntligt. Detta glömmer en del människor. När du är på arbetet, i skolan, på fester, på konserter, överallt.Folk frågar efter ditt nummer eller liknande, varför inte nämna din blogg när du ändå är igång? Många glömmer värdet av att även arbeta Offline med sin webbplats. Att marknadsföra sin blogg offline kan vara riktigt effektivt.

Det finns massor av enkla, billiga relativt snabba sätt att få fokus på din blogg, öka antalet besökare och dina inkomster! Var allt du kan, ge järnet!  Här kan du se mer tips om bloggning.

Bloggmarknadsföringens 5 säkra kort!

Kommentera

Stäng meny