Tjäna pengar Pokerstars

Tjäna pengar Pokerstars

Så tjänar du pengar med Pokerstars

Pokerstars har blivit en av de mest ledande online poker sidor när det kommer till poker, och ger sina flera miljoner spelare varje dag chansen till att bli miljonärer i deras många olika tävlingar och turneringar i online poker. Pokerstars har lyssnat på sin spelare och vet exakt vad de vill ha, därav har detta dominerat online poker marknaden i flera år nu. De har varit dominerande i pokervärlden under lång tid och har knutit de allra största stjärnorna till sitt pokerteam och när du ser reklam på Tv från Pokerstars, så är det alltid stora världsstjärnor du ser i rutan.

tjana pengar Pokerstars

Pokerstars har världens största pokersajt

PokerStars är världens största pokersajt och har flest och störst turneringar. Det är här du hittar action dygnet runt och det största utbudet av spel. Det är en rolig och säker plats för att spela poker med folk från hela världen, för riktiga pengar eller låtsaspengar.

PokerStars erbjuder massor av pokerspel bl.a. Texas Hold’em, Omaha, Stötpoker och mixade spel som HORSE – samtliga på en mängd olika nivåer för att passa varje typ av spelare. Med spel igång dygnet runt och en ny turnering varje sekund, har du alltid nära till action hos PokerStars.


PokerStars är ett licensierat och registrerat legalt företag i Malta, och följer alla lagar och föreskrifter där de verkar. PokerStars är inte ett onlinekasino. Du spelar aldrig mot huset på PokerStars, utan istället mot andra verkliga pokerspelare, som du själv, från hela världen. PokerStars tar ut en ersättning för att anordna pokerspelen, i form av rake, en liten avgift från varje pott med riktiga pengar. Det kostar absolut ingenting att delta i pokerspel om låtsaspengar.

Pokerstars över hela världen

Här kommer du som sagt att spela mot spelare från alla världens länder, och du kommer även att hitta en mängd olika spel, sit-and-go-turneringar, free rolls turneringar och mycket mer. Det finns verkligen allt att uppleva när du skall spela hos Pokerstars och de gör ingen besviken med sin fina grafik och härliga pokerturneringar.

Några av dessa spel som du kommer att kunna spela på Pokerstars är: Texas Hold’em, Omaha och Seven-Card Stud i alla versioner finns det HORSE, HOSE, 2-7, Triple Draw Five-Card Draw, Razz, 2 -7 Single Draw Lowball, 8-Game, Badugi, Mixed Hold’em och Mixed Omaha High Low.

Online poker turneringar

Som ledande poker sida online håller Pokerstars i många av de största online poker turneringar där du kommer att ha chansen att vinna miljoner dollar. Med en otroligt fräsch design och service som är utan tvekan någon av de bästa, kommer du snabbt förstå varför så många spelare väljer Pokerstars framför andra online poker sidor.

Det finns som sagt alla chanser i världen att verkligen kunna spela bra poker här och du har stora chanser att verkligen kunna lära dig allt om hur spelet går till, hur man går med i turneringar, hur man gör för att vinna och chanser till att tjäna pengar hos Pokerstars på poker är stor. Det finns alla typer av pottbord och har du stor eller liten bankrulle, så är du välkommen. Det finns något för alla här.

Inte tillgängligt i USA

Tyvärr är inte Pokerstars tillgänglig för amerikanska spelare. Det var år 2011 som Pokerstars tvingades ut från USA. Men detta spelar ingen roll för dig i och med att du inte kommer att ha problem med att spela spel här. Är du ny inom poker kan du helt kostnadsfritt gå med i Pokerstars Pokerskola där du kommer att lära dig allt som du behvöer för att bli ett riktigt poker proffs.

Enligt statistiken under januari månad hade Pokerstars inte mindre än 22 500 ring-game spelar under den högst mätta ställningen och när det kommer till antal spelare som var med i poker turneringar under den högst mätta perioden var det hela 155 000 som deltog. Detta säger en hel del om det utbud som Pokerstars har.

Pokerbord

I och med att det är så stort och känt som det är, kommer du aldrig behöva oroa dig om att du skulle hitta en plats vid ett poker bord. Här finns ständigt nya bord lediga och väntetiden för att få spela är inte lång. Det finns all chans för dig att tjäna pengar hos Pokerstars pokerbord under dygnets alla timmar och veckans alla dagar.

Pokerstars har även ett riktigt bra lojalitetsprogram för VPP och FPP där du snabbt kommer se att dina poäng kommer stiga med rejäl fart. Som ny spelare på Pokerstars kommer du få en bonus på $ 600 när du skapar ett konto, och en regelbunden bonus på $ 600 som båda kommer att utdelas i en match bonus till dig.


Vi kan varmt rekommendera dig Pokerstars om du som så många andra vill bli ett riktigt stort poker proffs.

Tjäna pengar Pokerstars

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny